Medela je tu pro Vás...

Medela je tu pro Vás...


Již od roku 1961 zpříjemňuje švýcarská značka Medela ženám období mateřství. Klade velký důraz na zdravotní výzkum, na základě kterého vyvíjí a zavádí na trh vlastní produkty. Díky své kvalitě a jedinečnosti patří mezi světové lídry. Do svých řad přijímá pouze kvalifikované pracovníky, kteří neustále procházejí dalším vzděláváním. Dbá na kompletní servis a exluzivní péči o zákazníky.

Výrobky pro podporu kojení
Společnost Medela AG svými výrobky pro péči o matku a dítě oslovuje velmi specifickou skupinu zákazníků – těhotné ženy a maminky po porodu. Jejím cílem není dosažení maximálního zisku za cenu výroby nekvalitních výrobků, ale snaha kvalitními produkty zpříjemnitženám nejkrásnější období jejich života – mateřství. Proto se snaží neustálým výzkumem, ve spolupráci s předními vědeckými odborníky a zdravotnickým personálem, vyvíjet nové technologie, které jsou
v souladu s přírodou.

Přirozená podpora kojení
Většina maminek je schopna své dítě po porodu kojit. Ale bohužel mohou nastat situace, kdy kojení není možné, např. předčasně narozené dítě. Medela se rozhodla vyrábět pomůcky, které budou podporovat kojení, budou pomáhat maminkám předcházet vzniku možných problémů při kojení a pomohou vyřešit problémy, které se již v průběhu kojení vyskytly.